Permanente Make-up

Beauty Center Rosita

Nooit meer bijwerken met een potlood
Perfecte Make-up onder alle omstandigheden, in het zwembad, in de sauna of u nu lacht of huilt van geluk, uw Make-up blijft perfect.

Permanente Make-up is dé manier om je wenkbrauwen, eyeliner of lipcontour altijd perfect op orde te hebben. Nooit meer bijwerken met een potlood. Perfect onder alle omstandigheden, in het zwembad, in de sauna of u nu lacht of huilt van geluk, uw Make-up blijft perfect.

Permanent mooi gedurende twee tot vijf jaar en vaak zelfs langer.

Hoe wordt Permanente Make-up aangebracht?

Met een flinterdunne steriele naald wordt een speciaal veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt Permanente Make-up langzaam lichter. Gemiddeld blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi.

Wat zijn de mogelijkheden?

Wenkbrauwen / hairstrokes

Dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen perfect worden gecorrigeerd. Zelfs als u helemaal geen wenkbrauwen meer heeft, kan met onze methode haartje voor haartje uw wenkbrauw weer worden opgebouwd. Als u een stukje uit uw wenkbrauw mist, kan dit "nagenoeg onzichtbaar"worden hersteld. We maken geen gekleurde blokken maar creëren een mooie natuurlijke wenkbrauw en dit doormiddel van hairstrokes permanente make-up.

GGD keuring
Schoonheidssalon Beauty Center Rosita is GGD gekeurd voor permanente make-up. Hiermee ben je gegarandeerd dat we aan alle hygiƫne eisen en voorwaarden voldoen voor het aanbrengen van een veilige PMU.

Eyeliners

Permanente Make-up laat uw ogen altijd spreken. Wat u ook doet, uw ogen zijn perfect verzorgd. Met onze methode kunne diepliggende ogen optisch naar voren worden gehaald en u een jeugdigere uitstraling geven. Eventueel kan er een high lighter of lichte oogschaduw worden gepigmenteerd. Voor lenzendragers is Permanente Make-up een uitkomst.

Lipliners en full lips effect

Deze techniek is subliem om een mond weer vol en strak te maken. U moet dan niet alleen denken aan een lijntje rond de mond. Deze methode is er juist op gericht om de mond nagenoeg onzichtbaar haar jeugdige volume terug te geven. Perfect om een te kleine bovenlip ter vergroten of de mond symmetrisch en strak te maken. Met deze methode kan ook de hele lip worden ingekleurd.

Extra service

U kunt overal uw wenkbrauwen, eyeliner of lipliner laten zetten.

Waarom zou u dan voor ons Beauty Center moeten kiezen ???

Simpel, voor de super service en vakmanschap!!!

Wij zetten de permanente make-up altijd in 2 keer op en u kunt daarna kostenloos terug komen totdat u tevreden bent over de aangebrachte permanente make-up. Rome is ook niet in een keer gebouwd.

Wat langzaam en met zorg opgebouwd wordt, ziet er altijd perfect uit.

En uit ervaring weten wij dat perfectie tijd kost, en wij investeren in perfectie en tevreden klanten.

AFSPRAAK MAKEN? BEL. +31 (0)45 546 57 60
GEWOON, OMDAT U HET VERDIENT

Bel nu    045 - 5465760

Overige behandelingen

Afspraak maken?

Heeft u een vraag of wilt u misschien een afspraak maken?
Neem dan telefonisch of via onderstaand formulier contact met ons op.

Schoonheidssalon
Beauty Center Rosita
Heiveldstraat 125,
6466 AJ Kerkrade
Telefoon +31 (0)45 546 57 60
(I): www.beauty-center-rosita.nl
KvK-nr: 14045789

Openingstijden:
Maandag - Dinsdag - Woensdag
Donderdag - Vrijdag - Zaterdag

Behandelingen uitsluitend volgens afspraak.
Behandeling na 19.00 uur is ook mogelijk.