Platin Men behandeling

Beauty Center Rosita

"Platin Men" is een salon concept speciaal voor de man. De fascinerende nanotechnologie met de werkstof Platina heeft onvergelijkbare Anti Aging eigenschappen, zoals de aantoonbare vermindering van rimpels, wallen en donkere kringen onder de ogen.

Een schoonheidssbehandeling voor de man:
De huid van de man is anders van structuur dan die van vrouwen en beter voorzien van collageen. Door het scheren en overmatig zweten verliest de huid vocht en droogt snel uit.

De bovenste hoornlaag hecht ongeveer 20% meer, de vezels van de daaronder liggende lederhuid is compacter, waardoor de mannenhuid een hoger vermogen heeft om water aan zich te binden. Het is steviger en strakker. Het onderhuidvetweefsel is beter opgebouwd. De bindweefselvezels van het onderhuidvetweefsel zijn niet zo netjes gerangschikt als bij vrouwen, maar liggen krikras over elkaar. Dit maakt de huid stabiel en beschermt bovendien tegen cellulitis. Daar komt nog bij dat de mannelijke hormonen, in tegenstelling tot de vrouwelijke, de spieropbouw stimuleren en de vetopslag remmen. Daarom zijn de verzorgende crèmes voor vrouwen niet geschikt voor de mannenhuid.

"Platin Men" is een salon concept speciaal voor de man.
De fascinerende nanotechnologie met de werkstof Platina heeft onvergelijkbare Anti Aging eigenschappen, zoals de aantoonbare vermindering van rimpels, wallen en donkere kringen onder de ogen.

Naast Platina bevat het Platin Men concept de werkstoffen:
Kosmetine (TM), Ion-Moist (TM), Whisky, Lumin-Eye (TM)

AFSPRAAK MAKEN? BEL. +31 (0)45 546 57 60
GEWOON, OMDAT U HET VERDIENT

Bel nu    045 - 5465760

Overige behandelingen

Afspraak maken?

Heeft u een vraag of wilt u misschien een afspraak maken?
Neem dan telefonisch of via onderstaand formulier contact met ons op.

Schoonheidssalon
Beauty Center Rosita
Heiveldstraat 125,
6466 AJ Kerkrade
Telefoon +31 (0)45 546 57 60
(I): www.beauty-center-rosita.nl
KvK-nr: 14045789

Openingstijden:
Maandag - Dinsdag - Woensdag
Donderdag - Vrijdag - Zaterdag

Behandelingen uitsluitend volgens afspraak.
Behandeling na 19.00 uur is ook mogelijk.